Persoonlijke begeleiding; je krijgt les van dezelfde autorij-instructeur

Praktijk

Autorijschool Isidora leidt je op volgens een gestructureerd lesplan, van makkelijk naar moeilijk volgens vaste structuur aan de hand van de Rijprocedure. Je vorderingen van iedere rijles worden op je leskaart bij gehouden. Dat begint met voertuigbediening, vervolgens komt voertuigbeheersing en kijktechniek aanbod.

Hierna de bijzondere manoeuvres/verrichtingen. Daarna zal er worden ingegaan op verkeersgedrag, inzicht, gevaarherkenning, veiligheid en milieubewust rijden.

Het meest gewenste rijgedrag wordt je aangeleerd aan de hand van de Rijprocedure.

Uiteindelijk zul je zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen en beheers je het allemaal op examenniveau.

Dat is het moment om praktijkexamen te gaan doen bij het CBR. Onze rijschool doet de reserveringsaanvraag voor een datum en tijdstip in overleg met jou. Hiervoor is het wel nodig dat je onze rijschool van te voren machtigd met je Digi-D en je je gezondheidverklaring heb ingediend bij het CBR. Uiteraard heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Deze mag niet beschadigd zijn.

Voor praktijkexamens in Sneek gaan we naar Sportrestaurant De Stolp, start- en eindpunt van je rijexamen. Eerst een opwarmrondje en dan naar het CBR. Hier controleert de examinator voor de examenrit je indentiteit aan de hand van je ID, paspoort of rijbewijs. Tevens doet hij/zij een gezondheidscheck vanwege Covid-19. Voor het rijden doe je de ogentest en de voertuigcontrole. Uiteraard doe je examen in je eigen vertrouwde lesauto en let je goed op bij het in- en uitstappen van de auto. Niet zomaar de deur opengooien!

Meer informatie? Vragen?