Studiemanieren

Goede theorie voorbereiding is belangrijk. Niet alleen om te slagen voor je theorie-examen, maar ook bij het praktijkexamen en daarna. Tijdens het praktijkexamen wordt onder andere zelfstandig rijgedrag verwacht van je, waarbij je let op verkeerstekens en de verkeersregels toepast. Alleen vragen uit je hoofd leren is onvoldoende.

Begin tijdig met je theorie; dit bespaart rijlessen en verlengt niet onnodig je rijopleiding!

Klassikale theoriecursus

Via ons kun je een theoriecursus volgen bij een gespecialiseerde theorie-opleider. De eendaagse theoriecursus wordt gegeven bij Theorieopleiding Friesland te Sneek (voor meer informatie: www.theorieopleidingfriesland.nl), er wordt gewerkt met de nieuwste (digitale) leermiddelen en lesmethoden.

Een theorie-cursus heeft als voordeel dat je niet alleen regels leert, maar ook begrijpt en hierdoor bewuster auto rijdt. Tijdens de cursus kun je gerust vragen stellen als het je niet duidelijk is. Met een theorie-cursus vergroot je je slagingskans! Theorieonline via Zoom en Individueel is ook mogelijk.

Online Opleiding

Een andere mogelijkheid is de Online theorie opleiding. Je kan bij ons een theoriepakket kopen waarmee je op internet de theorie onder de knie kan krijgen en het theorie-examen kan beoefenen:

iTheorie

Via iTheorie kun je een complete theorie-opleiding volgen via je computer met internetaansluiting thuis; Digi-boek met de autotheorie, gevaarherkenning, theorie-oefenexamens en praktijkinstructie in 3D-films.

Oefenen voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. De theorie-opleiding bestaat uit een compleet digitaal lesboek, maar liefst 50 theorie-oefenexamens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 praktijkinstructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen, zonder enige tijdslimiet.

iTheorie is de enige complete digitale theorie-opleiding. De opleiding bestaat uit een compleet lesboek met na elk hoofdstuk een toets, oefen theorie-examens en, afhankelijk van het rijbewijs, trainingsfilms om de gevaarherkenning te leren begrijpen en de volledige praktijkinstructie in 3D animaties.

iTheorie is zo gemaakt, dat zakken eigenlijk niet meer nodig is. En als dat toch mocht gebeuren, dan kun je altijd nog gebruik maken van de gratis herhalingscursus.

ITheorie is een theorie-opleiding die, naarmate je vordert, steeds meer onderdelen opent. Je kunt in het begin dus nog geen theorie-examens oefenen. Daarvoor zal je eerst het theorieboek moeten leren! Hoe meer jij leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden.

Dit alles is uiteraard ook te bestellen bij Autorijschool ISIDORA.

Zelfstudie

Je kunt natuurlijk ook zelfstandig aan de slag met een theorieleerboek, een examenboek of cd-rom met daarop examenvragen. Deze zijn uiteraard ook te bestellen bij Autorijschool ISIDORA.

Het theorieboek voor de auto sluit als enige in Nederland naadloos aan op het officiƫle CBR theorie-examen. Het theorieboek is ingedeeld volgens de 25 CBR categoriƫn, zodat je je gericht op elk afzonderlijk onderdeel kan voorbereiden. Dit theorieboek is tevens geschikt voor 2toDrive.

Tevens is er een examenboek met twaalf complete theorie-examens; per oefenexamen 25 gevaarherkenningsvragen en 40 theorievragen.

Het motivatieboek bevat de juiste antwoorden per vraag plus motivatie. Zo wordt niet alleen de kennis getest, maar ook aangevuld bij iedere vraag.

Hiernaast kun je ook via internet theorie-examens trainen, op de zelfde wijze als bij het theorie-examen. De ideale manier om te testen of je daadwerkelijk de theorie kent.

Bij onze autorijschool zijn de theorie-materialen altijd recent en verkrijgbaar tegen een voordelig tarief.

Verkeersles via smartphone

Voor je smartphone kun je een app downloaden om verkeerstheorieles te volgen. Deze zijn niet altijd gratis!

Verkeersbordentrainer

Een gratis app van VERJO voor Apple IOS of Google Android om je kennis te testen van verkeersborden. Meer informatie vindt je in de Apple App Store of Google Play Store.

Het is een spel waarmee je op een leuke manier jouw kennis test van de verkeersborden in Nederland. Beantwoord zoveel mogelijk vragen zo snel mogelijk goed. Hoe beter je bordenkennis en reactietijd, hoe meer punten je haalt.

Te downloaden in de Apple iTunes store of Google Play Store voor tablet of smartphone.

Meer informatie? Vragen?