Gastenboek tekenen

Ik heb hele leuke rijlessen gehad en heb ook nog eens heel veel geleerd tijdens het rijden. In 1 keer gelaagd echt top!. Dankjewel ettie voor de leuke rijlessen.

Groetjes martine

Martine, 7 maart 2017

Heel erg bedankt voor de leuke, leerzame en vaak ook lachwekkende rijlessen.

Les rijden was altijd een feest met Rick, hij stelt je op je gemak en overtuigd je dat je het kan!

Met als resultaat dat ik keurig netjes binnen mijn pakket in een keer geslaagd ben!!!

Dus wil je met plezier je rijbewijs halen.... ben je bij deze toppers aan het goede adres

Mariska Ferreira da Silva, 25 februari 2017

Vier keer gezakt in Groningen. Even 3 lesjes van Rick gehad waar ik weer nieuwe dingen leerde. Vervolgens meteen geslaagd!

Super leuke en leerzame lessen, bedankt!

Sietske, 2 februari 2017

leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen gehad van Tom!! duidelijke uitleg, neemt de tijd voor je en heeft er voor gezorgt dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn rijbewijs!! Tom bedankt

boukje fontein, 5 december 2016

Heel erg bedankt voor de lessen!

Tom Visser, 25 november 2016

Afgelopen maandag mijn rijbewijs gehaald waar ik heel erg blij mee ben! Ettie heeft me heel erg gemotiveerd, is altijd kalm en positief geweest.Ik heb daardoor vertrouwen gekregen dat ik het kon halen.

Hiermee heb ik een groot stuk vrijheid erbij gekregen

Susan Visser, 7 oktober 2016

Super leuke en leerzame lessen gehad. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Rick voor alle leuke en leerzame lessen.

Demi, 7 juni 2016

Jeuuj vandaag me rijbewijs in een keer gehaald! Super blij, nu mag ik het alleen doen zonder tom! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen tom!

Joy, 9 mei 2016

Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik ben super super blij! Het hele traject van leren rijden heb ik van Ettie geleerd en dat ging top! Rustig en stapje voor stapje weer een stukje verder gekomen. Ettie, bedankt voor de ontzettend leuke en leerzame lessen en de gezellige gesprekken tijdens het rijden. Dat zal ik wel gaan missen hoor !

Super bedankt voor alles!

Liefs Leonie Hornes

Leonie, 15 februari 2016

Pas met poging nummer 4 geslaagd, maar Ettie heeft de hoop nooit opgegeven! Bedankt voor het geduld, doorzettingsvermogen en optimisme Ettie, en ook zeker voor de leuke gesprekken! Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar zal de gezellige lessen missen.

Eline, 7 februari 2016

Echt super bedankt voor alles! Met de 2e keer geslaagd! Kon het eerst niet geloven dat ik geslaagd was. Echt een goeie rijschool!

Elisa Boomsma, 27 december 2015

Ik was past verhuist naar Sneek vanuit Den Haag en heb daar al een keer afgereden maar ik was helaas gezakt. Toen had ik een nieuwe rijschool nodig hier in Sneek. Na wat rond mailen kreeg ik snel een reactie van Isidora en kon ik meteen beginnen! Na de goede, gezellige en kritische lessen die ik nodig had van Tom ben ik hier wel geslaagd voor mijn examen!

Hartelijk bedankt Tom voor alle tips en Tricks die ik nog nodig had om te slagen!

Dennis van der Hoek

Dennis van der Hoek, 7 december 2015

Laatst in één keer mijn rijbewijs gehaald. Allemaal dankzij rijschool Isidora. Thinx Rick voor de toffe lessen.

Ferenc Soepboer, 3 december 2015

Afgelopen maandag in 1x m'n rijbewijs gehaald! Bedankt Ettie voor alle leuke en leerzame lessen en de gezellige gesprekken!! :)

Ianthe, 19 november 2015

Gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Tom voor de leuke lessen en de hulpzame tips! Ik raad Isidora zeker aan als rijschool.

Imre, 29 oktober 2015

Gister een jaar geleden haalde ik m.b.v. Tom in 1x mijn rijbewijs.. En wat kan er veel veranderen in een jaar! Dankzij het 2todrive project kon ik nog op mijn zeventiende afrijden. Superleuk en handig, maar wat duurt het wachten tot je 18 wordt dan lang! Helemaal toen ik eind april mijn eigen auto kocht (een blauwe VW New Beetle) was het heel lastig nog altijd met mijn ouders te moeten rijden. Toch volgehouden tot ik in juni eindelijk 18 werd :). Vanaf dat moment altijd met de auto naar school in Leeuwarden of naar het station in Sneek, maar zeker ook met de auto naar de MIN12!:) Ik kan een jaar later echt niet meer zonder dat mooie roze pasje haha!

Nu ik er een jaar later op terug kijk merk ik pas hoeveel ervaring je op kan doen door met je ouders te rijden. Daarom wil ik jullie van Isidora bedanken voor het meedoen aan het 2todrive project en Tom bedanken voor de leuke rijlessen! Ik zou iedereen aanraden optijd te beginnen met het nemen van autorijlessen, maar dan wel bij Isidora ;) :p

Groetjes, Fenneke

Fenneke, 10 september 2015

Ik heb nu anderhalf jaar geleden mijn rijbewijs gehaald. Ik merk dat ik niet alleen het papiertje heb, maar ook echt heb leren rijden! Schadevrij, boetevrij en zelfverzekerd :)

Met Rick lessen was iets waar ik iedere keer naar uitkeek, het was bijna jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb!

Sander, 26 augustus 2015

In een keer mijn rijbewijs dankzij de geweldige lessen van Ettie. Altijd leerzaam en gezellig. Bedankt voor alles!

Groetjes,

Marit

Marit, 14 augustus 2015

Gisteren mijn rijbewijs gehaald, vooral met dank aan de leuke en leerzame lessen van Tom.

Hartstikke bedankt!

Jasper, 13 augustus 2015

Veel verhaaltjes gehoord over deze rijschool, binnenkort begin ik ook!

Karel, 21 juli 2015
Meer informatie? Vragen?