Gastenboek tekenen

Ik was past verhuist naar Sneek vanuit Den Haag en heb daar al een keer afgereden maar ik was helaas gezakt. Toen had ik een nieuwe rijschool nodig hier in Sneek. Na wat rond mailen kreeg ik snel een reactie van Isidora en kon ik meteen beginnen! Na de goede, gezellige en kritische lessen die ik nodig had van Tom ben ik hier wel geslaagd voor mijn examen!

Hartelijk bedankt Tom voor alle tips en Tricks die ik nog nodig had om te slagen!

Dennis van der Hoek

Dennis van der Hoek, 7 december 2015

Laatst in één keer mijn rijbewijs gehaald. Allemaal dankzij rijschool Isidora. Thinx Rick voor de toffe lessen.

Ferenc Soepboer, 3 december 2015

Afgelopen maandag in 1x m'n rijbewijs gehaald! Bedankt Ettie voor alle leuke en leerzame lessen en de gezellige gesprekken!! :)

Ianthe, 19 november 2015

Gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Tom voor de leuke lessen en de hulpzame tips! Ik raad Isidora zeker aan als rijschool.

Imre, 29 oktober 2015

Gister een jaar geleden haalde ik m.b.v. Tom in 1x mijn rijbewijs.. En wat kan er veel veranderen in een jaar! Dankzij het 2todrive project kon ik nog op mijn zeventiende afrijden. Superleuk en handig, maar wat duurt het wachten tot je 18 wordt dan lang! Helemaal toen ik eind april mijn eigen auto kocht (een blauwe VW New Beetle) was het heel lastig nog altijd met mijn ouders te moeten rijden. Toch volgehouden tot ik in juni eindelijk 18 werd :). Vanaf dat moment altijd met de auto naar school in Leeuwarden of naar het station in Sneek, maar zeker ook met de auto naar de MIN12!:) Ik kan een jaar later echt niet meer zonder dat mooie roze pasje haha!

Nu ik er een jaar later op terug kijk merk ik pas hoeveel ervaring je op kan doen door met je ouders te rijden. Daarom wil ik jullie van Isidora bedanken voor het meedoen aan het 2todrive project en Tom bedanken voor de leuke rijlessen! Ik zou iedereen aanraden optijd te beginnen met het nemen van autorijlessen, maar dan wel bij Isidora ;) :p

Groetjes, Fenneke

Fenneke, 10 september 2015

Ik heb nu anderhalf jaar geleden mijn rijbewijs gehaald. Ik merk dat ik niet alleen het papiertje heb, maar ook echt heb leren rijden! Schadevrij, boetevrij en zelfverzekerd :)

Met Rick lessen was iets waar ik iedere keer naar uitkeek, het was bijna jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb!

Sander, 26 augustus 2015

In een keer mijn rijbewijs dankzij de geweldige lessen van Ettie. Altijd leerzaam en gezellig. Bedankt voor alles!

Groetjes,

Marit

Marit, 14 augustus 2015

Gisteren mijn rijbewijs gehaald, vooral met dank aan de leuke en leerzame lessen van Tom.

Hartstikke bedankt!

Jasper, 13 augustus 2015

Veel verhaaltjes gehoord over deze rijschool, binnenkort begin ik ook!

Karel, 21 juli 2015

Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

Hartstikke bedankt voor de leuke en leerzame lessen.

Groetjes,

Hessel

Hessel, 14 juli 2015

Ha Tom! Nog bedankt voor het kaartje dat ik namens Isidora toegestuurd kreeg, erg leuk!

Matthijs Ridder, 10 juli 2015

Ik heb onlangs mijn rijbewijs behaald bij Isidora. Erg leuke en leerzame lessen. Ze nemen de tijd voor je. Bedankt Ettie en Rick!

Groetjes,

Laura

Laura vd Zee, 18 juni 2015

Hey Tom,

Heel erg bedankt voor alle kennis die je mij bijgebracht hebt. En de gezelligheid natuurlijk niet te vergeten. Het waren leuke lessen met een gezellige rij instructeur. Bedankt voor alles :)

Grtzzz,

Rick

Rick, 2 juni 2015

Bedankt voor alle leuke, leerzame en gezellige rijlessen Rick!

Veel geleerd, en er was altijd veel geduld voor me. Erg blij dat ik mijn rijbewijs zo snel gehaald heb maar zal de gezellige lessen wel missen.

Rijschool Isidora is zeker aan te raden!!

Gerbrich Boschma, 26 mei 2015

Zojuist mijn rijbewijs behaald bij rijschool Isidora!

Isidora is een rijschool om aan te raden!

Met Rick voel je je vertrouwd, is het altijd informatief en vooral gezellig!

Bedankt voor alles!!

Guido v B, 19 mei 2015

Ettie, heel erg bedankt voor de leuke, gezellige en natuurlijk leerzame lessen :)

Groetjes Celine

Celine Cats, 1 mei 2015

Wat een top rijschool. Meer kan ik er niet over vertellen. Ik heb wat tegenslagen gehad met verschillende rijscholen. Maar toen ik bij Rick kwam, was het chill relaxed en zeker ook uiterst leerzaam. Tot in de details alle punten langsgegaan. En meteen bij de eerste keer geslaagd! Thanks rick :)

jacob Bron, 16 april 2015

Isidora bedankt, zonder jullie oneindige gedult, inzicht en kunde had ik nooit zover gekomen. Vandaag mijn keuring gehaald dankzij jullie team alle drie maar zeker mijn twee instructeurs een dikke pluim!

Jelmer Stolp, 8 april 2015

Tom, nogmaals bedankt voor alle geweldige lessen samen. Ik zal het zeker gaan missen! Nu nog een eigen autootje. En natuurlijk hou ik alle wijze lessen in mijn achterhoofd als ik weer achter het stuur stap.

Groetjes,

Kars

Kars Rosenkamp, 25 maart 2015

Tom, hartstikke bedankt voor de leerzame rijlessen. kan nogsteeds niet geloven dat ik nu echt zelf de weg op kan! Heerlijk:) veel succes Met de volgende.leerlingen

niels, 25 maart 2015
Meer informatie? Vragen?