Autorijschool Isidora
 

Spring naar navigatie

Parkeercursus

'Verplicht achteruit inparkeren'

Nederlandse ondernemingen moeten hun personeel verplichten achteruit in te parkeren op bedrijfsparkeerplaatsen, om zo de veiligheid en een goede doorstroom bij incidenten te garanderen.

Dat stelt leasemaatschappij Athlon in dagblad Metro. „Bedrijven zoals BP en Shell doen dit al, maar andere bedrijven doen er goed aan dit ook verplicht te stellen”, zei Folkert Ruiter van Athlon tegen de krant. Werknemers kunnen dan bij incidenten zoals brand snel hun auto wegrijden, zodat de brandweer alle ruimte krijgt.

Als auto's niet achteruit ingeparkeerd staan, dan zorgt haast en paniek voor meer risico „in een toch al gevaarlijke situatie”. Achteruit inparkeren moet ook zorgen voor minder schade bij het parkeren. De kans dat de bestuurder iets raakt bij het uitrijden is veel kleiner dan wanneer de auto met de neus naar voren is ingeparkeerd. (Bron: De Telegraaf 11 maart 2015).

Bij onze rijschool kunt u een opfriscursus volgen voor parkeren. Dit voorkomt onnodige schade en geeft vertrouwen om veilig te parkeren. Tevens kunnen we u helpen om veilig en vertrouwd te parkeren in een parkeerkelder of -garage.

Deze cursus bestaat uit drie rijlessen (twee en half uur in tijd) voor slechts 99 euro per deelnemer.

Aanmelden via het contactformulier of een telefonische afspraak op 0515-419093.

Verrassingsrijles

Bij autorijschool ISIDORA in Sneek, is het mogelijk een autorijles cadeau te doen...lees verder

Lesauto

Jouw lesauto... lees verder

Opfriscursus rijvaardigheid, rijangst en rijtest CBR

Voor automobilisten van 55 jaar en ouder, is het vaak al jaren geleden dat zij autorijles hebben gevolgd en hun rijbewijs hebben behaald. Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in het verkeer, ook in Sneek, en zijn er nieuwe verkeersregels bij gekomen of veranderd...Lees verder

2toDrive

Op 1 november 2011 startte 2toDrive, de proef met begeleid autorijden voor 17-jarigen...Lees verder

Contactgegevens:

Autorijschool ISIDORA
Gajus Nautastraat 23
8607 AP SNEEK
Telefoon: 0515-419.093

CBR-regnr: 3948N8
KvK: 011.14.922

Copyright 2006-2012

Volg ons op Facebook

Like ons!

Webdesign Tweepixels

Tekstgrootte:

- +