Autorijschool Isidora
 

Spring naar navigatie

Gastenboek

Gastenboek tekenen

Joy 9 mei 2016 13:47 Jeuuj vandaag me rijbewijs in een keer gehaald! Super blij, nu mag ik het alleen doen zonder tom! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen tom!

Leonie 15 februari 2016 16:11 Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ik ben super super blij! Het hele traject van leren rijden heb ik van Ettie geleerd en dat ging top! Rustig en stapje voor stapje weer een stukje verder gekomen. Ettie, bedankt voor de ontzettend leuke en leerzame lessen en de gezellige gesprekken tijdens het rijden. Dat zal ik wel gaan missen hoor !
Super bedankt voor alles!

Liefs Leonie Hornes

Eline 7 februari 2016 10:38 Pas met poging nummer 4 geslaagd, maar Ettie heeft de hoop nooit opgegeven! Bedankt voor het geduld, doorzettingsvermogen en optimisme Ettie, en ook zeker voor de leuke gesprekken! Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar zal de gezellige lessen missen.

Elisa Boomsma 27 december 2015 20:28 Echt super bedankt voor alles! Met de 2e keer geslaagd! Kon het eerst niet geloven dat ik geslaagd was. Echt een goeie rijschool!

Dennis van der Hoek 7 december 2015 16:31 Ik was past verhuist naar Sneek vanuit Den Haag en heb daar al een keer afgereden maar ik was helaas gezakt. Toen had ik een nieuwe rijschool nodig hier in Sneek. Na wat rond mailen kreeg ik snel een reactie van Isidora en kon ik meteen beginnen! Na de goede, gezellige en kritische lessen die ik nodig had van Tom ben ik hier wel geslaagd voor mijn examen!

Hartelijk bedankt Tom voor alle tips en Tricks die ik nog nodig had om te slagen!

Dennis van der Hoek

Verrassingsrijles

Bij autorijschool ISIDORA in Sneek, is het mogelijk een autorijles cadeau te doen...lees verder

Lesauto

Jouw lesauto... lees verder

Opfriscursus rijvaardigheid, rijangst en rijtest CBR

Voor automobilisten van 55 jaar en ouder, is het vaak al jaren geleden dat zij autorijles hebben gevolgd en hun rijbewijs hebben behaald. Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in het verkeer, ook in Sneek, en zijn er nieuwe verkeersregels bij gekomen of veranderd...Lees verder

2toDrive

Op 1 november 2011 startte 2toDrive, de proef met begeleid autorijden voor 17-jarigen...Lees verder

Contactgegevens:

Autorijschool ISIDORA
Gajus Nautastraat 23
8607 AP SNEEK
Telefoon: 0515-419.093

CBR-regnr: 3948N8
KvK: 011.14.922

Copyright 2006-2012

Volg ons op Facebook

Like ons!

Webdesign Tweepixels

Tekstgrootte:

- +