Autorijschool Isidora in Sneek

Investeren in een rijbewijs betekent 1001 mogelijkheden om je toekomst en mobiliteit te vergroten. Kortom, een autorijbewijs is een investering waar je je hele leven profijt van hebt, ook tijdens je vakantie!

Bij Autorijschool ISIDORA krijg je autorijles zoals het hoort! Betaalbaar en een vol lesuur van 60 minuten! Tevens hebben wij voordelige lespakketten! Wij geloven in een goede voorbereiding op het praktijkexamen en bieden daarom standaard een Tussen-Tijdse-Toets aan in onze lespakketten en de mogenlijkheid tot een RIS 2.0 rijopleiding.

Autorijschool ISIDORA geeft rijles in Sneek en omstreken, waar ook het praktijkexamen plaats vindt. Wij hebben een vestiging in Sneek en Witmarsum en hebben leerlingen uit de hele Sudwesthoek.

Onze autorijschool rijdt met drie nieuwe handgeschakelde lesauto's. Drie Full-time rij-instructeurs/trice geven autorijles in de Opel Corsa F (2022).

Beoordelingen

Ervaringen van oud leerlingen met onze autorijschool ISIDORA, kun je lezen op rijschoolvergelijker.net en op ons gastenboek.

Verrassingsrijles

Je kan bij ons ook iemand een autorijles cadeau doen. Bijvoorbeeld aan iemand die zijn 18-jarige verjaardag viert.

Samen maken we het waar

Kijk gerust rond op onze website. Voor meer informatie, of een afspraak, kun je ons altijd bellen of e-mailen.

Wij maken het met jouw inzet samen waar, dus beginnen maar!

Groetjes! Rick, Ettie & Thomas.

LET OP: Wij werken zonder externe aanmeldingssites. Dit bespaart je bemiddelingskosten. Alleen aanmelden via onze website, e-mail of telefoon!

.

COVID-19

Uieraard blijft het verstandig je handen te wassen voor en na de rijles, besmettng blijft mogelijk. Verder zijn er geen maatregelen meer van kracht.

Op de website van het CBR kun je meer vinden over Covid-19.

.

Snel naar:

Meer informatie? Vragen?