Autorijschool Isidora
 

Spring naar navigatie

Opfriscursus, rijtest en rijangst

Opfriscursus

Voor automobilisten van 55 jaar en ouder, is het vaak al jaren geleden dat zij autorijles hebben gevolgd en hun rijbewijs hebben behaald. Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in het verkeer en zijn er nieuwe verkeersregels bij gekomen of veranderd. Het is drukker geworden op de weg, mensen schijnen meer haast te hebben dan vroeger, er zijn nieuwe verkeerssituaties ontstaan (zoals minirotondes, ovondes, ovatondes en turborotondes) en de verkeersregels zijn hierdoor regelmatig aangepast (bijvoorbeeld de matrixborden en wegbelijning).

Mogelijk zijn er bovendien bij mensen met jarenlange rijervaring goede en minder goede gewoontes in het rijgedrag geslopen. Naarmate men ouder wordt, kunnen waarnemingsvermogen, reactiesnelheid en concentratievermogen minder worden. Het kan daarom goed zijn weer een aantal autorijlessen te nemen om uw autorijden op te frissen.

Ook automobilisten die kort het rijbewijs bezitten kan een cursus van nut zijn. Tevens verzorgen wij rijles voor automobilisten met rijangst.

Dat kan bij Autorijschool ISIDORA. Er wordt autorijles gegeven door een gediplomeerd rij-instructeur. Onder andere worden de nieuwe verkeersregels en verkeerssituaties besproken en de rij-gewoontes worden 'doorgelicht'. Ook behandelen we het aspect van milieubewust autorijden 'het Nieuwe Rijden', alsmede doorstroming.

Voor alle duidelijkheid; er is geen sprake van een cursus met een rij-examen als afsluiting. Het is een rijvaardigheidstraining, waarbij uw kennis en vaardigheden worden opgefrist. Niet alleen voor senioren, maar voor iedere bestuurder met een rijbewijs.

De korte cursus kan in overleg worden gepland. De cursus bestaat uit minimaal 2 lesuren met aandacht voor de verkeerstheorie, rijvaardigheidsrit in de lesauto en daarna mogelijkheid met uw eigen auto te rijden, gevolgd door een evaluatie en nabespreking.

De kosten voor deelname aan deze cursus bedragen € 169,00 per persoon bij 4 lesuren. Op verzoek kunnen we de cursus verlengen of toespitsen op een bepaald probleem. U moet wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs-B.

 

Rijtest CBR

Tevens kunnen wij u begeleiden bij een rijtest van het CBR, waarbij u in een van onze lesauto's de verplichte rijtest kunt doen. Dit kost € 90,00. U wordt gehaald en gebracht van uw huisadres naar de CBR locatie in Heerenveen.

Bij een rijtest in uw eigen auto kunt u via mijncbr.nl zelf een afspraak inplannen. Bij een rijtest in een lesauto verzorgt onze rijschool deze aanvraag, na uw machtiging via mijncbr.nl.

Voor informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Autorijschool ISIDORA; telefoonnummer 0515-419093 of via e-mail.

Snel naar:

Verrassingsrijles

Bij autorijschool ISIDORA in Sneek, is het mogelijk een autorijles cadeau te doen...lees verder

Lesauto

Jouw lesauto... lees verder

Opfriscursus rijvaardigheid, rijangst en rijtest CBR

Voor automobilisten van 55 jaar en ouder, is het vaak al jaren geleden dat zij autorijles hebben gevolgd en hun rijbewijs hebben behaald. Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in het verkeer, ook in Sneek, en zijn er nieuwe verkeersregels bij gekomen of veranderd...Lees verder

2toDrive

Op 1 november 2011 startte 2toDrive, de proef met begeleid autorijden voor 17-jarigen...Lees verder

Contactgegevens:

Autorijschool ISIDORA
Gajus Nautastraat 23
8607 AP SNEEK
Telefoon: 0515-419.093

CBR-regnr: 3948N8
KvK: 011.14.922

Copyright 2006-2012

Volg ons op Facebook

Like ons!

Webdesign Tweepixels

Tekstgrootte:

- +