Autorijschool Isidora
 

Spring naar navigatie

Gastenboek

Gastenboek tekenen

Nard 15 augustus 2009 14:09 Heey Tom, Rick en Ettie...
Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor jullie inzet, jullie vormen echt een goed team met z'n allen. Ettie heeft zich erg goed voor mij ingezet door zo snel als het kon een TTT en examen voor mij te reserveren, top. Van Rick heb ik nog eens extra het nut van de dode hoek controleren geleerd en Tom heeft mij 30 lessen lang super begeleid, en is erg betrokken met zijn leerlingen, hij is erg aardig, maakt af en toe grappen en brengt toch op een goede, serieuze manier alle vaardigheden op mij over. Verder les gehad in een nette, degelijke Golf. Wat ik ook een groot pluspunt vind is de flexibiliteit, kun je een keer niet dan wordt er goed meegedacht en maak je zonder problemen een andere afspraak ook is in al die lessen Tom nog nooit te laat geweest, altijd keurig op tijd. Ben erg blij dat ik voor jullie rijschool had gekozen. Ben Tom ook nog altijd dankbaar voor het achteruit inparkeren :P Ik zwaai nog wel eens als ik 1 van jullie tegenkom, nogmaals bedankt!!

Robin (PolLeY) 8 augustus 2009 10:40 het rijbewijs voor die auto'ding :P
...jeweeetzelluff mattie...

ik wil jullie echt allemaal erg bedanken dat ik gewoon geslaagd ben..

ik miss die rijlessen nu al.. met rick in de auto, altijd rappen en heb me nooit verveelt... altijd met plezier ben ik gaan rijden. ik ben naar verschillende plekken gereden, maar Groningen vergeet ik niet weer... :D

mensen wil je lol in de auto en goed leren dan moet je naar rijschool ISIDORA gaan!!!

echt bedankt Rick & Ettie, iedereen van ISIDORA..

ik heb me rijbewijs gehaald, dankzij jouuu oehoe oe....... mi ricksu

ik ga je missen mattie..

xx Robin Van De Pol (Polley)

Erwin Bierma 6 augustus 2009 12:56 Hee Rik, Tom en Ettie

Vond het echt super om bij jullie beide te rijden! vind het bijna jammer dat ik me rijbewijs gehaald heb :P. Ik heb het erg gezellig gehad bij jullie en alles was altijd dik voor elkaar!! bedankt voor de leuke tijd en voor het behalen van mijn rijbewijs en uiteraard zien we elkaar nog op de weg ;)

groetjes Erwin

Peter Ellens 30 juli 2009 23:30 Hee hardstikke bedankt voor jullie tijd en ervaring. Papiertje eidelijk binnen . Tom je bent en topper , heb je netjes voor elkaar gekregen de meeste dingen mij weer af te leren hahaha en er opnieuw info in te stampen . En je weet het he .. voor elke leerling die slaagd ff en xtra Smily-sticker op je auto plakken hehe !!! Rick en Ettie ook Bedankt natuurlijk voor alle alles en het het bieden voor en mooie plek om me rijbewijs te halen .
Suc6 met het bedrijf, en zal zeker mensen aanraden bij jullie te gaan lessen .

Alvast goeie Sneekweek mensen en komen elkaar vast wel weer eens tegen .

Groeten Peter Ellens

Mallory 28 juli 2009 15:28 Eindelijk,Ik heb me rijbewijs:D! JOEPPIEEE!!!

Ik wil jullie bedanken voor alles! Rick & Ettie jullie zijn super! Ga zo door.Heb bewondering voor jullie hoe jullie het allemaal maar voor elkaar krijgen!

Rick, Ik vergeet nooit weer het ritje Groningen! Dat was super!! Je ziet me binnekort wel voorbij rijden in mijn opel corsa GSI ! HAHA

Jullie zijn niet alleen geweldig met het rijden maar jullie leven vooral mee met de leerlingen en daar heb ik ook veel bewondering voor.

Nogmaals Bedankt!

Tot Snel op de weg!

Liefs, Mallory

Verrassingsrijles

Bij autorijschool ISIDORA in Sneek, is het mogelijk een autorijles cadeau te doen...lees verder

Lesauto

Jouw lesauto... lees verder

Opfriscursus rijvaardigheid, rijangst en rijtest CBR

Voor automobilisten van 55 jaar en ouder, is het vaak al jaren geleden dat zij autorijles hebben gevolgd en hun rijbewijs hebben behaald. Sindsdien hebben er veel veranderingen plaatsgevonden in het verkeer, ook in Sneek, en zijn er nieuwe verkeersregels bij gekomen of veranderd...Lees verder

2toDrive

Op 1 november 2011 startte 2toDrive, de proef met begeleid autorijden voor 17-jarigen...Lees verder

Contactgegevens:

Autorijschool ISIDORA
Gajus Nautastraat 23
8607 AP SNEEK
Telefoon: 0515-419.093

CBR-regnr: 3948N8
KvK: 011.14.922

Copyright 2006-2012

Volg ons op Facebook

Like ons!

Webdesign Tweepixels

Tekstgrootte:

- +